PACE VOUA !

Un zambet nu se plateste, dar valoreaza mult, el ii imbogateste pe cei ce il primesc si nu-i saraceste pe cei ce il daruiesc...dureaza un moment, dar se pastreaza in minte vesnic....nimeni nu-i atat de bogat incat sa nu aiba nevoie de un zambet, dar nici atat de sarac incat sa nu-l poata oferi!

Colinde - Grupul coral "Diaconia"

"O ce veste minunata "
Este cea mai traditionala colinda romaneasca care rasuna in toate casele in seara de Ajun si poarta in versurile ei povestea nasterii Mántuitorului. Totul se intampla asa cum au proorocit profetii: Pruncul Iisus se naste intr-un mic salas in apropiere de Betleem, iar in aceasta nastereminunata este partas intreg universul.Colinda va fi cantata in armonizarea lui Gheorghe Dima . Inregistrarea este facut in Capela Ortodoxa Romana din Budapesta !

"Sus boieri nu mai dormiti "
Un colind armonizat de Gheorghe Cucu , are un caracter romanesc mai nuantat, vestea cea buna fiind adusa boierilor romani. Domnul trebuie primit asa cum se cuvine: cu casa dereticata si masa plina , dar si cu suflet curat. Hristos este rugat sa le dea, celor ce il primesc astfel, bucurie si sanatate !


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu